Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g38g48kcal5.6g0g3.4g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vehnäjauho, sunnuntai7.5g26kcal0.9g5.3g0.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g4.7g22kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g226kcal13.8g12.4g14.6g1g
Valittu annoskoko200g113kcal6.9g6.2g7.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna100g56kcal3.5g3.1g3.7g0.3g
Arvot/100g100g57kcal3.5g3.1g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403