Broileripata

Paista broilerit ja laita sivuun.

Hienonna ja kuullota sipuli ja valkosipulit.

Lisää tomaattimurska ja mausteet, lisää lopuksi broilerit.

Anna vielä hautua ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton9g10kcal2.1g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)9g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g28kcal4.4g1.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko20g14kcal2.2g0.7g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal1.1g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g69kcal10.9g3.5g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315210