Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.4g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Muna, annos 60g0.9g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.9g3.2kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Raparperi 7.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.1g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Sokeri1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g88kcal1g11.2g4.2g0.4g
Valittu annoskoko20g44kcal0.5g5.6g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal0.3g2.8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g221kcal2.5g28g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234205