Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g7.8g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 5.2g12kcal1g0g0.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.6g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g42kcal2.2g2.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko20g21kcal1.1g1.2g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.6g0.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g104kcal5.5g6g6.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082