Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Sokeri 1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito valio10g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Kananmuna, annos 65g3.4g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g10kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g72kcal2g9.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko21g36kcal1g4.7g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal0.5g2.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g175kcal4.9g22.9g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412