Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 5.9g13kcal1g0g1g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g1.9g6.7kcal0.4g0g0.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 0.8g2.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g50kcal3g1g3.6g0.2g
Valittu annoskoko20g25kcal1.5g0.5g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.8g0.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g124kcal7.4g2.5g8.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560