DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 11g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)3.2g24kcal0g0g2.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 3.5g6.2kcal0.1g0.1g0.6g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g72kcal0.4g2g6.6g0.6g
Valittu annoskoko20g36kcal0.2g1g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal0.1g0.5g1.7g0.2g
Arvot/100g100g176kcal1g4.9g16.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273904