Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g51kcal5.4g0.6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko20g26kcal2.7g0.3g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1.4g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g126kcal13.2g1.5g6.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176