Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g5.6g20kcal0.5g4.2g0.1g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.7g0g
Kanaliemi laimennettu 14g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g56kcal1g8.6g1.8g0.4g
Valittu annoskoko21g28kcal0.5g4.3g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.3g2.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.9g4.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080