Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 7g36kcal1.2g0g3.6g0g
Herkkusieni 1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Pasta Torino tumma5.9g21kcal1.1g3.5g0.2g0.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.7g4kcal0g0.2g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g123kcal4.6g7.6g8.2g0.8g
Valittu annoskoko21g61kcal2.3g3.8g4.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g31kcal1.2g1.9g2.1g0.2g
Arvot/100g100g295kcal11.1g18.3g19.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201