Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g74kcal8.5g0g4.5g0g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g22g30kcal1.2g5.7g0.3g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Korppujauho 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana401g256kcal22.8g13.4g12.2g1.4g
Valittu annoskoko200g128kcal11.4g6.7g6.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna100g64kcal5.7g3.4g3.1g0.4g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.3g3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187468