Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 844g6122kcal10g3.4g686.1g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1688g5738kcal236.3g945.1g113.1g185.7g
Sokeri 717g2912kcal0g716.6g0g0g
Mansikka 4219g1963kcal21.1g354.4g8.4g80.2g
Raparperi 2532g853kcal17.5g139.2g2.5g35.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35175kcal569.8g4317.4g1620.2g602.6g
Valittu annoskoko10000g17588kcal284.9g2158.7g810.1g301.3g
Annoskoko puolitettuna5000g8794kcal142.5g1079.4g405.1g150.7g
Arvot/100g100g176kcal2.8g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126557