Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g1838g5200kcal84.5g577g277.5g101.1g
Purjosipuli 1470g337kcal26.6g35.3g2.9g30.9g
Sipulikuutiot rainbow1470g147kcal22.1g22.1g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]2205g7277kcal595.4g0g529.2g0g
Kananmuna kuoreton1470g2102kcal176.4g0g147g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1470g2352kcal39.7g39.7g220.5g0g
Valkosipuli 77g84kcal6.1g12.6g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34997kcal1901.6g1373.4g2355.2g267.2g
Valittu annoskoko10000g17498kcal950.8g686.7g1177.6g133.6g
Annoskoko puolitettuna5000g8749kcal475.4g343.4g588.8g66.8g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574