Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark2778g14722kcal219.4g888.9g1166.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4167g5250kcal458.3g12.5g375g0g
Voi 2778g20150kcal33.1g11.1g2258.3g0g
Canderel makeutusjauhe139g533kcal4g129.3g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g139g833kcal33.3g9.2g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g82978kcal1496.2g2102g7750g0g
Valittu annoskoko10000g41489kcal748.1g1051g3875g0g
Annoskoko puolitettuna5000g20745kcal374.1g525.5g1937.5g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881