Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g2714g4613kcal434.2g13.6g325.6g0g
Vesi3392g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1289g627kcal15.2g122.2g2.4g20.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl68g170kcal8.1g1g14.9g0.1g
Aromisuola (5g)68g38kcal0.5g7.1g0.7g1.4g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g1696g1866kcal39g67.8g169.6g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g611g2320kcal6.1g561.7g3.1g0g
Sinappi 163g214kcal7.1g23g9.8g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19695kcal1020.4g1592.8g1052.2g49.6g
Valittu annoskoko10000g9847kcal510.2g796.4g526.1g24.8g
Annoskoko puolitettuna5000g4924kcal255.1g398.2g263.1g12.4g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205857