Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g358g1110kcal43g204g14.3g8.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g41g43kcal3.2g6.7g0.2g0.8g
Keiju rypsiöljy (Raisio)29g264kcal0g0g29.3g0g
Kanasuikaleet kariniemi1467g1629kcal337.4g0g29.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 7629g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g65g181kcal12.9g3.2g12.9g0.6g
Tomaattipyree, Pirkka411g337kcal14g78.1g4.1g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7125kcal821g584g180.2g28.8g
Valittu annoskoko10000g3563kcal410.5g292g90.1g14.4g
Annoskoko puolitettuna5000g1781kcal205.3g146g45.1g7.2g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207207