Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6611g1395kcal79.3g224.8g13.2g138.8g
Hirvenjauheliha oma saalis2204g2468kcal484.8g0g66.1g0g
Sipuli (kuorittu)242g65kcal3.2g11.6g0.5g4.1g
Voi 123g895kcal1.5g0.5g100.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g573g160kcal3.4g34.1g1.1g14.3g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 13g37kcal1.4g5.1g0.4g3.5g
Vesi220g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10042kcal1147.2g552.2g363.2g321.4g
Valittu annoskoko10000g5021kcal573.6g276.1g181.6g160.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2511kcal286.8g138.1g90.8g80.4g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407