Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl4646g6133kcal608.7g13.9g385.6g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g2750g11166kcal0g2750.3g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g774g2710kcal100.7g526.6g18.6g0g
Perunajauhot,rainbow1575g5104kcal1.6g1276.1g1.6g22.1g
Leivontamargariini Euroshopper187g1346kcal1.9g1.9g149.5g0g
Leivinjauhe 67g117kcal3.5g25.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g53154kcal1432.8g9188g1110.6g44.8g
Valittu annoskoko10000g26577kcal716.4g4594g555.3g22.4g
Annoskoko puolitettuna5000g13289kcal358.2g2297g277.7g11.2g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746