Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 4056g2221kcal64.5g531.7g6.9g34.5g
Sipuli 695g210kcal8.7g33.4g1.4g11.8g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g1738g5267kcal330.2g8.7g434.5g0g
Kananmuna kuoreton 2549g3637kcal318.7g7.6g261.3g0g
Vesi579g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g58g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 313g2767kcal0g0g312.9g0g
Mustapippuri 12g32kcal1.3g4.4g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28266kcal1446.8g1171.6g2034.8g98.8g
Valittu annoskoko10000g14133kcal723.4g585.8g1017.4g49.4g
Annoskoko puolitettuna5000g7067kcal361.7g292.9g508.7g24.7g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874