Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3879g2327kcal58.2g504.2g3.9g34.9g
Sipuli (kuorittu)711g192kcal9.2g34.1g1.4g12.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2586g5883kcal491.3g0g439.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g97g2.9kcal0g1g1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1293g1099kcal18.1g56.9g90.5g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g19g33kcal1.6g6.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1293g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 91g800kcal0g0g90.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20675kcal1156.8g1204.8g1254g94g
Valittu annoskoko10000g10337kcal578.4g602.4g627g47g
Annoskoko puolitettuna5000g5169kcal289.2g301.2g313.5g23.5g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082