Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg5376g2850kcal75.3g612.9g10.8g0g
Atria kevyt jauheliha2151g3656kcal408.6g0g215.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1344g1613kcal45.7g48.4g134.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1075g914kcal15.1g47.3g75.3g0g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18065kcal1089.4g1417.2g871.2g0g
Valittu annoskoko10000g9032kcal544.7g708.6g435.6g0g
Annoskoko puolitettuna5000g4516kcal272.4g354.3g217.8g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643