Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1664g5710kcal169.6g1164.8g20g58.2g
Sokeri 816g3312kcal0g815.2g0g0g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka32g128kcal0g31.7g0g0g
Rasvaton maito valio5120g1690kcal169g250.9g0g0g
Kananmuna, annos 65g1664g2097kcal183g5g149.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g640g4672kcal6.4g6.4g512g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35327kcal1059.4g4572.2g1363.6g116.8g
Valittu annoskoko10000g17664kcal529.7g2286.1g681.8g58.4g
Annoskoko puolitettuna5000g8832kcal264.9g1143.1g340.9g29.2g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412