Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Sokeri 1897g7701kcal0g1895.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2418g8297kcal246.4g1692.7g29g84.6g
Kahvikerma hyla Valio744g1042kcal21.6g32g89.3g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1488g10551kcal5.7g0g1190.5g0g
Mantelilastu (A la meira)1265g7589kcal303.6g83.5g683g0g
Voi 744g5397kcal8.9g3g604.9g0g
Sokeri 1265g5134kcal0g1263.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 149g511kcal15.2g104.2g1.8g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g92519kcal1209.4g10149g5202.4g179.6g
Valittu annoskoko10000g46260kcal604.7g5074.5g2601.2g89.8g
Annoskoko puolitettuna5000g23130kcal302.4g2537.3g1300.6g44.9g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336861