Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g2727g9546kcal218.2g2045.5g46.4g81.8g
Voi, 1 tl, 5 g455g3318kcal4.5g4.5g363.6g0g
Kanaliemi laimennettu 6818g676kcal18.4g29.3g53.9g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27079kcal482.2g4158.6g927.8g167.6g
Valittu annoskoko10000g13539kcal241.1g2079.3g463.9g83.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6770kcal120.6g1039.7g232g41.9g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080