Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1316g9545kcal15.7g5.3g1069.7g0g
Sokeri 2983g12106kcal0g2979.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 965g1376kcal120.6g2.9g98.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1754g5792kcal35.1g52.6g614g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2851g9782kcal290.5g1995.6g34.2g99.8g
Ruokasooda 44g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g44g136kcal4.8g26.3g3.1g12.3g
Suola, annos 3g44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g77474kcal933.4g10124.4g3639.8g224.2g
Valittu annoskoko10000g38737kcal466.7g5062.2g1819.9g112.1g
Annoskoko puolitettuna5000g19369kcal233.4g2531.1g910g56.1g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465