Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse462g3415kcal0g0g378.5g0g
Sipulikuutiot rainbow1026g103kcal15.4g15.4g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%2564g2180kcal25.6g115.4g179.5g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g1026g1744kcal76.9g15.4g153.8g0g
Poronkäristys, Polarica4923g6400kcal984.6g0g295.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27682kcal2205g292.4g2014.4g0g
Valittu annoskoko10000g13841kcal1102.5g146.2g1007.2g0g
Annoskoko puolitettuna5000g6921kcal551.3g73.1g503.6g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713