Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 3390g17458kcal557.3g0g1718.3g0g
Herkkusieni 904g144kcal19g2.7g3g13.6g
Pasta Torino tumma2825g9887kcal508.5g1666.7g110.2g169.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2260g1921kcal22.6g79.1g158.2g0g
Sipuli (kuorittu)622g168kcal8.1g29.8g1.2g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g59155kcal2231g3556.6g3981.8g387.4g
Valittu annoskoko10000g29578kcal1115.5g1778.3g1990.9g193.7g
Annoskoko puolitettuna5000g14789kcal557.8g889.2g995.5g96.9g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201