Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 131g257kcal24.6g0g17.7g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g55g60kcal1.3g2.2g5.5g0g
Tilli, tuore 13g3.9kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g644kcal53g5g46.6g0.6g
Valittu annoskoko201g322kcal26.5g2.5g23.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna101g161kcal13.3g1.3g11.7g0.2g
Arvot/100g100g160kcal13.2g1.2g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150676