Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%50g60kcal1.4g2.2g5g0g
Philadelphia Light tuorejuusto25g48kcal1.9g0.8g4g0g
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana404g307kcal18.4g11.6g18.8g6.2g
Valittu annoskoko202g153kcal9.2g5.8g9.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna101g77kcal4.6g2.9g4.7g1.6g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484