Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper267g1921kcal2.7g2.7g213.5g0g
Sokeri 141g574kcal0g141.3g0g0g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Ruisjauho Pirkka534g1628kcal51.8g325.5g10.7g80.1g
Mustikka1067g355kcal5.3g68.3g4.3g35.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g8980kcal120.2g1080.6g457g230.6g
Valittu annoskoko2016g4490kcal60.1g540.3g228.5g115.3g
Annoskoko puolitettuna1008g2245kcal30.1g270.2g114.3g57.7g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277