Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali563g119kcal6.8g19.1g1.1g11.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g281g79kcal1.7g16.7g0.6g7g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen450g626kcal85.5g0g31.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.8g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g113g101kcal3.4g3.9g7.9g0.8g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g2152kcal195.8g83.4g114g41.2g
Valittu annoskoko2016g1076kcal97.9g41.7g57g20.6g
Annoskoko puolitettuna1008g538kcal49g20.9g28.5g10.3g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439404