Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1401g886kcal42g67.2g49g0g
Sokeri 223g906kcal0g223g0g0g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7g28kcal0g6.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Voi 175g1270kcal2.1g0.7g142.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g6760kcal137.4g603.4g422g0g
Valittu annoskoko2016g3380kcal68.7g301.7g211g0g
Annoskoko puolitettuna1008g1690kcal34.4g150.9g105.5g0g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979