Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g162g519kcal9.9g74.6g19.4g0g
Jauheliha porsaan 12%1135g2405kcal204.2g0g136.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g569g455kcal14.8g22.7g34.1g0g
Kananmuna, keitetty 151g215kcal18.8g0.5g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g7188kcal495.4g195.6g410g0g
Valittu annoskoko2016g3594kcal247.7g97.8g205g0g
Annoskoko puolitettuna1008g1797kcal123.9g48.9g102.5g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.9g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335590