Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu79g100kcal8.7g0.2g7.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki73g41kcal6.2g3.7g0.1g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g29g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g13g79kcal2.8g0.9g7.1g0g
Voi 7.3g53kcal0.1g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana404g547kcal35.6g10g40.6g0.2g
Valittu annoskoko202g274kcal17.8g5g20.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna101g137kcal8.9g2.5g10.2g0.1g
Arvot/100g100g136kcal8.8g2.5g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255752