Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark56g298kcal4.4g18g23.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu84g106kcal9.3g0.3g7.6g0g
Voi 56g408kcal0.7g0.2g45.7g0g
Canderel makeutusjauhe2.8g11kcal0.1g2.6g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.8g17kcal0.7g0.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g1680kcal30.4g42.6g156.8g0g
Valittu annoskoko203g840kcal15.2g21.3g78.4g0g
Annoskoko puolitettuna101g420kcal7.6g10.7g39.2g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881