Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton150g215kcal18g0g15g0g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g2.5g18kcal0g0g2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g23g135kcal4.7g1.5g12.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g906kcal46.4g4.6g75.8g0g
Valittu annoskoko203g453kcal23.2g2.3g37.9g0g
Annoskoko puolitettuna101g226kcal11.6g1.2g19g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703