Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%500g600kcal14.5g22.5g50g0g
Philadelphia Light tuorejuusto250g475kcal19.5g8.5g40g0g
Parsakaali brokkoli 1251g439kcal57.8g24.4g3.8g31.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g13g21kcal1g4g0.1g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4040g3071kcal185.6g118.8g187.8g62.6g
Valittu annoskoko2020g1536kcal92.8g59.4g93.9g31.3g
Annoskoko puolitettuna1010g768kcal46.4g29.7g47g15.7g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484