Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g375g1061kcal17.2g117.7g56.6g20.6g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Sipulikuutiot rainbow300g30kcal4.5g4.5g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]450g1485kcal121.5g0g108g0g
Kananmuna kuoreton300g429kcal36g0g30g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%300g480kcal8.1g8.1g45g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g7139kcal387.8g280.2g480.6g54.4g
Valittu annoskoko2040g3570kcal193.9g140.1g240.3g27.2g
Annoskoko puolitettuna1020g1785kcal97g70.1g120.2g13.6g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574