Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 601g167kcal7.1g24.4g1.2g12.6g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g300g285kcal60.1g0g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4088g1383kcal141.6g64.6g50g29.4g
Valittu annoskoko2044g691kcal70.8g32.3g25g14.7g
Annoskoko puolitettuna1022g346kcal35.4g16.2g12.5g7.4g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203834