Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g73g227kcal8.8g41.7g2.9g1.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.4g8.7kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Keiju rypsiöljy (Raisio)6g54kcal0g0g6g0g
Kanasuikaleet kariniemi300g333kcal69g0g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1561g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g13g37kcal2.6g0.7g2.6g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka84g69kcal2.9g16g0.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4092g1458kcal168g119.6g36.8g5.8g
Valittu annoskoko2046g729kcal84g59.8g18.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna1023g365kcal42g29.9g9.2g1.5g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207207