Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g68g608kcal0g0g67.5g0g
Tomaattimurska 900g265kcal5g47.7g1.8g17.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g900g1530kcal171g0g90g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g11g42kcal1.5g7g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4104g5071kcal366.2g138.2g321.4g42.2g
Valittu annoskoko2052g2535kcal183.1g69.1g160.7g21.1g
Annoskoko puolitettuna1026g1268kcal91.6g34.6g80.4g10.6g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773