Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 270g1959kcal3.2g1.1g219.5g0g
Sokeri 612g2484kcal0g611.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 198g282kcal24.7g0.6g20.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 360g1188kcal7.2g10.8g126g0g
Vehnäjauho puolikarkea 585g2007kcal59.6g409.5g7g20.5g
Ruokasooda 9g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g9g28kcal1g5.4g0.6g2.5g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4104g15898kcal191.4g2077.6g746.8g46g
Valittu annoskoko2052g7949kcal95.7g1038.8g373.4g23g
Annoskoko puolitettuna1026g3974kcal47.9g519.4g186.7g11.5g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465