Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g35kcal3g0.1g2.5g0g
Sokeri 37g152kcal0g37.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7kcal0g1.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai43g150kcal5.1g30.4g0.9g1.3g
Voi 33g239kcal0.4g0.1g26.8g0g
Maito, Kevyt22g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 44g20kcal0.1g4.1g0g0.8g
Leivinjauhe 1.6g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g1229kcal18.8g150.8g61g4.2g
Valittu annoskoko207g614kcal9.4g75.4g30.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna103g307kcal4.7g37.7g15.3g1.1g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760