Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 241g1748kcal2.9g1g195.9g0g
Sokeri 137g554kcal0g136.4g0g0g
Muna, annos 60g96g84kcal7.3g0.8g5.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 209g717kcal21.3g146.2g2.5g7.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 96g323kcal0.1g78.6g0g1.3g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Raparperi 803g271kcal5.5g44.2g0.8g11.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 321g206kcal10.3g15.5g11.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.9g0g0g
Sokeri137g554kcal0g136.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g9070kcal95.6g1156g432.4g39.6g
Valittu annoskoko2064g4535kcal47.8g578g216.2g19.8g
Annoskoko puolitettuna1032g2268kcal23.9g289g108.1g9.9g
Arvot/100g100g220kcal2.3g28g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234205