Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1502g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 361g117kcal1.6g12.4g2.5g11.9g
Sokeri 128g518kcal0g127.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 57g191kcal0g46.6g0g0.8g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g17g100kcal1.1g9.6g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g1853kcal5.4g392.4g16.6g25.4g
Valittu annoskoko2064g927kcal2.7g196.2g8.3g12.7g
Annoskoko puolitettuna1032g463kcal1.4g98.1g4.2g6.4g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353