J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1639g583kcal2.6g116.5g1.5g32.8g
Vesi, vesijohtovesi 121g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g304g1184kcal0g297.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g3534kcal5.2g828g3g65.6g
Valittu annoskoko2064g1767kcal2.6g414g1.5g32.8g
Annoskoko puolitettuna1032g884kcal1.3g207g0.8g16.4g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403