Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g36g261kcal0.4g0.4g28.6g0g
Sokeri 38g154kcal0g37.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 30g42kcal3.7g0.1g3g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g18g11kcal0.7g1.3g0.4g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.1kcal0g1.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g159kcal4.7g32.5g0.6g1.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.1g7.9kcal0.4g0.2g0.5g0.7g
Marianne crush 150g27g115kcal0.3g23g2.2g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g11kcal0g0g1.2g0g
Sokeri 1.5g6.2kcal0g1.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g1.1g4.7kcal0g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g1578kcal21g202.8g73.4g5.8g
Valittu annoskoko207g789kcal10.5g101.4g36.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna104g395kcal5.3g50.7g18.4g1.5g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050