Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g173kcal3g20g8g7g
Valittu annoskoko207g87kcal1.5g10g4g3.5g
Annoskoko puolitettuna104g43kcal0.8g5g2g1.8g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368216