Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.554g3047kcal5.5g5.5g332.4g0g
Sokeri 471g1911kcal0g470.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g22g89kcal0g21.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 457g652kcal57.1g1.4g46.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 540g1853kcal55g378.1g6.5g18.9g
Leivinjauhe 28g49kcal1.4g10.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4144g15202kcal238g1775.6g771.4g38g
Valittu annoskoko2072g7601kcal119g887.8g385.7g19g
Annoskoko puolitettuna1036g3801kcal59.5g443.9g192.9g9.5g
Arvot/100g100g367kcal5.7g42.8g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059