KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g16g90kcal1.6g3.7g7g0g
Voi, 1 tl, 5 g44g318kcal0.4g0.4g34.9g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton11g35kcal2.5g1.1g2.3g0g
Makeutusjauhe, Pirkka22g82kcal0.3g20.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)109g137kcal12g0.3g9.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g6.5g39kcal1.6g0.4g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g1403kcal36.8g52g115g0g
Valittu annoskoko208g702kcal18.4g26g57.5g0g
Annoskoko puolitettuna104g351kcal9.2g13g28.8g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156